Školní etikety | 59290

36 Kč 30 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)

Rozměr 76x40 mm, 9 ks etiket v balení, papírové, permanentní lepidlo, motiv fotbal. Samolepící štítky na sešity, knihy, desky apod.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozměr 76x40 mm, 9 ks etiket v balení, papírové, permanentní lepidlo, motiv fotbal. Balení obsahuje 3 stejné aršíky vyobrazených samolepek.

S oblíbeným obrázkem na školním sešitě nebo učebnici od Z-design bude učení jistě o něco zábavnější a snažší. Jednoduše na štítek napiště jméno, třídu nebo adresu a nalepte. Vaše děti si tak ihned poznají svoje sešity, knížky, desky a další učební pomůcky. Jako léty osvědčený expert na samolepící etikety nabízíme velký výběr pro malé i velké, pro holky i kluky. Samolepící štítky na sešity Avery Zweckform 59290 nabízí prvotřídní a prověřenou kvalitu, vyzkoušejte je!

Šetrnost k životnímu prostředí: firma Avery Zweckform od roku 2014 používá pouze ekologickou elektřinu a plyn a od roku 2020 je certifikována jako klimaticky neutrální. Výzkum, vývoj, výroba, logistika a administrativa se nacházejí v sídle společnosti v Oberlaindernu/Německo. Tímto způsobem může zaručit nejvyšší standardy kvality, umožnit kratší dodací trasy a nastavit vysoké ekologické standardy. Materiál samolepek je ze 100% vyroben z papíru s certifikátem FSC®, tedy v souladu se zásadami udržitelného lesního hospodářství. Koupí tohoto výrobku pomáháte chránit světové lesy! Vyrobeno v Německu.

Avery Zweckform Z-design 59290 | KALEDA, a.s. | etikety-stitky.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Školní etikety (sešity, knihy...)
Formát: 76 x 120 mm
▢ Rozměr etikety (mm): 76 x 40
Celkem etiket v balení: 9
Počet aršíků v balení: 3
Materiál: papír
Tvar: obdélník | ostré rohy
Druh lepidla: permanentní
Typ tiskárny: ruční popis
Udržitelnost - Produkt: FSC®, Made in Germany
Udržitelnost - Obal: dále recyklovatelný
EAN: 4004182592908