Etikety do domácnosti | 59956

36 Kč 30 Kč bez DPH
Do týdne

Rozměr 34x26 mm, 16 ks etiket v balení, fólie, permanentní lepidlo, motiv geometrie. Odolné samolepící etikety do domácnosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozměr 34x26 mm, 16 ks etiket v balení, fólie, permanentní lepidlo, motiv geometrie. Balení obsahuje 2 stejné aršíky vyobrazených samolepek.

Vylepšete domácí marmelády, kompoty, nakládanou zeleninu či další pochutiny stylovými samolepkami Z-design od Avery Zweckform. Tak jako tak musíte skleničky označit, aby jste nezapomněli datum výroby, tak proč to neudělat hravě. Určitě naleznete i další způsoby využití. Označení dóz, lahví, sklenic, různých krabiček či kořenek v barvě kuchyně, jistě zútulní Váš domov. Jako léty osvědčený expert na samolepící etikety nabízíme velký výběr praktických etiket pro domácnost. Všechny můžete jednoduše popsat permanentním popisovačem - obsah balení, datum výroby, spotřeby apod. Etikety budou mít trvalou lepivost a udrží tvar i při používání v mikrovlnné troubě nebo myčce na nádobí. Odolné samolepící etikety do domácnosti Avery Zweckform 59956 nabízí prvotřídní a prověřenou kvalitu, vyzkoušejte je!

Šetrnost k životnímu prostředí: společnost Avery Zweckform od roku 2014 používá pouze ekologickou elektřinu a plyn a od roku 2020 je certifikována jako klimaticky neutrální. Výzkum, vývoj, výroba, logistika a administrativa se nacházejí v sídle společnosti v Oberlaindernu/Německo. Tímto způsobem může zaručit nejvyšší standardy kvality, umožnit kratší dodací trasy a nastavit vysoké ekologické standardy. Koupí tohoto výrobku pomáháte minimalizovat ekologickou stopu. Vyrobeno v Německu.

Avery Zweckform Z-design 59956 | KALEDA, a.s. | etikety-stitky.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Etikety na zavařeniny, kořenky...
Formát: 76 x 120 mm
▢ Rozměr etikety (mm): 34 x 26
Celkem etiket v balení: 16
Počet aršíků v balení: 2
Materiál: fólie
Tvar: obdélník | ostré rohy
Druh lepidla: permanentní
Typ tiskárny: ruční popis
Udržitelnost - Produkt: Made in Germany
Udržitelnost - Obal: dále recyklovatelný
EAN: 4004182599563