Dětské tetování | 56632

39 Kč 32 Kč bez DPH
Do týdne

13 ks tetování v balení, tetovací fólie, motiv lebky. Dočasné, nedráždivé, voděodolné tetování na kůži.

Detailní informace

Detailní popis produktu

13 ks tetování v balení, tetovací fólie, motiv lebky. Dočasné, nedráždivé, voděodolné tetování na kůži. Balení obsahuje 1 aršík vyobrazených tetování.

Tetování pro malé i velké, pro holky i kluky, roztomilé, veselé ale i drsné a cool. V naší nabídce nejrůznějších motivů a symbolů si vybere každý. Tetování lze jednoduše aplikovat pomocí vody a lehce odstranit olejem. Tetovací fólie Avery Zweckform 56632 jsou samozřejmě dermatologicky testovány. Dětské tetování Z-design od Avery Zweckform nabízí prvotřídní a prověřenou kvalitu. Vyzkoušejte je a udělejte radost sobě nebo Vašim dětem!

Šetrnost k životnímu prostředí: společnost Avery Zweckform od roku 2014 používá pouze ekologickou elektřinu a plyn a od roku 2020 je certifikována jako klimaticky neutrální. Výzkum, vývoj, výroba, logistika a administrativa se nacházejí v sídle společnosti v Oberlaindernu/Německo. Tímto způsobem může zaručit nejvyšší standardy kvality, umožnit kratší dodací trasy a nastavit vysoké ekologické standardy. Koupí tohoto výrobku pomáháte minimalizovat ekologickou stopu. Vyrobeno v Německu.

Avery Zweckform Z-design 56632 | KALEDA, a.s. | etikety-stitky.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Tetování
Formát: 76 x 120 mm
Celkem etiket v balení: 13
Počet aršíků v balení: 1
Barva: vícebarevné
Materiál: tetovací fólie
Tvar: plnobarevný výsek
Druh lepidla: odstranitelné olejem
Specialita: voděodolné
Udržitelnost - Produkt: Made in Germany
Udržitelnost - Obal: dále recyklovatelný
EAN: 4004182566329